Project omschrijving

Schoonmaak
Service

contact opnemen

Onder schoonmaakservice bij ISM Facility & Services verstaan wij een groot aantal werkzaamheden. Zo kunt u bij ons terecht voor de schoonmaak van bureau’s en kantines, maar ook de schoonmaak van het sanitair of de vloeren of ramen. Samen bespreken wij uw schoonmaak wensen en zorgen we dat deze door onze professionele medewerkers, middels een duidelijke planning, wordt nageleefd. 

Op deze pagina vindt u een greep uit onze services. Staat de door u gewenste service er niet tussen? Neem dan even contact met ons op. De kans is groot dat wij toch in uw vraag kunnen voorzien.

 • Schoonmaak kantoren
  Wij hebben ervaring met het schoonmaken van kantoren. Denk hierbij aan het stofvrij maken van bureau’s of schoonmaken van toetsenborden en schermen.
 • Glazenwasserij
  Schone ramen zijn belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Wij verzorgen professionele glazenwasserij. Ook kunnen wij u helpen bij het reinigen van de gevels.
 • Schoonmaak sanitair
  Er is weinig vervelender dan onfris sanitair. Wij zorgen voor een grondige schoonmaak van het sanitair en zorgen dat deze bevoorraad is met toiletartikelen.
 • Schoonmaak keuken/kantine
  Bedrijfsfeest gehad in de kantine? Of behoefte aan een wekelijkse schoonmaak van de keuken in uw kantoorpand? Wij staan voor u klaar!
 • Vloeren reinigen
  Onderhoud van de vloer is belangrijk maar een tijdrovende klus. Wij kunnen u hierbij helpen en deze regelmatig onderhouden, of u vloer nu van hout, beton, linoleum of tapijt is.
 • Wanden/plafonds reinigen
  Ook kunt u ons inzetten voor het reinigen van wanden of plafonds. Een klus die regelmatig moet gebeuren, maar veel tijd en precisie kost. Wij nemen u het werk uit handen. 
contact opnemen