Project omschrijving

Klus
Service

contact opnemen

ISM Facility & Services kan voor u verschillende specifieke klussen oppakken. U kunt hierbij denken aan het onderhoud van bijvoorbeeld apparatuur of sanitair, een calamiteitendienst of het uitvoeren van sloopwerkzaamheden. Op deze pagina vindt u een greep uit onze services. Staat de door u gewenste service er niet tussen? Neem dan even contact met ons op. De kans is groot dat wij toch in uw vraag kunnen voorzien.

 • Onderhoud apparatuur
  Naast het schoonmaken van apparatuur is het ook belangrijk deze goed te onderhouden. Onze medewerkers zorgen voor gedegen onderhoud zodat uw apparaten langer mee kunnen.
 • Calamiteitendienst
  U kunt ons inschakelen als calamiteitendienst en 24/7 op ons rekenen. Denk hierbij aan inbraakschade of een gebroken ruit door windstoten. Wij lossen dit zo snel mogelijk voor u op.
 • Sloopwerkzaamheden
  Hulp nodig bij het slopen van een muur of ander inpandig sloopwerk? Onze medewerkers zijn u van dienst en weten dit op de juiste manier voor u uit te voeren.
 • Schilderwerkzaamheden
  Het is belangrijk om eens in de zoveel tijd het binnenschilderwerk van uw kantoor of woning opnieuw te doen. Onze medewerkers geven uw muren weer een frisse uitstraling!
 • Verhuizing
  Gaat u verhuizen maar wilt u uw werknemers, collega’s of vrienden niet belasten met het tillen van zware meubels? Schakel ISM Facility & Services in en laat ons u helpen bij de verhuizing.
contact opnemen